Naisten joukkue

Sara Jakonen (Kapteeni)
Syntymävuosi: 1987
Pelipuoli: B
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: bajada
Oma sana lyhyesti: Olen entinen tulevaisuuden lupaus lentopallossa, nykyinen keskinkertaisuus padelissa ja golfissa. Padelissa ja elämässä parasta on uuden oppiminen (ja se kun vastustaja lyö hyvästä tarjoilusta pallon täysiä takaseinään). Päivisin autan lukiolaisia pohtimaan jatko-opintoja, vaikka en itse tiedä mitä tekisin isona. Ehkä alan padelammattilaiseksi, joten sponsoreita otetaan vastaan. 

Henk.koht sponsori: Insinööritoimisto Marttila

Miina Kauppinen
Syntymävuosi: 1993
Pelipuoli: B
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: volley
Oma sana lyhyesti: Kesällä 2020 padeliin hurahtanut. Harrastustaustaa löytyy nuoruusvuosilta hiihdosta ja jalkapallosta, nykyisin kaikenlainen liikkuminen on lähellä sydäntä.
Henk.koht sponsori: Savonlinnan rakennus- ja peltityö Oy

Salla Pulkkinen
Syntymävuosi: 1985
Pelipuoli: A
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: …tiikeri 🐯
Oma sana lyhyesti: Pallopelit ja joukkuepelaaminen on aina olleet lähellä sydäntä. Tällä hetkellä padel on se joka sytyttää ja tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä. Lentopallon liberotausta voi vaikuttaa siihen, että tarviisin padelkentälläkin polvisuojia, mutta pidetään pitkät housut jalassa niin pysyy mustelmat piilossa.
Henk.koht sponsori: Leipomo Laurikainen

Johanna Vesanto
Syntymävuosi:
Pelipuoli: mieluiten B
Kätisyys: Oikea
Lempilyönti: 
Oma sana lyhyesti: 
Henk.koht sponsori:

Inka Tiainen
Syntymävuosi: 1993
Pelipuoli: A
Kätisyys: vasen
Lempilyönti: volley
Oma sana lyhyesti: Padelia tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa 2020 kesällä ja laji vei samantien mennessään. Pallopeleistä en koskaan suuremmin välittänyt, lajeina ollut telinevoimistelu, ratsastus ja kuntosali. Padel kuitenkin hauska laji missä voi koko ajan kehittyä lisää ja pelikaverit huippuja, joten tästä sai hyvän harrastuksen.
Henk.koht sponsori: Laamavuori Infra Oy

Jonna Konnu
Syntymävuosi: 1993
Pelipuoli: Molemmat käypi
Kätisyys: Oikea
Lempilyönti: Kaikki missä saa lyödä täysiä
Oma sana lyhyesti: Lentopallon parissa vierähti 22 vuotta ja sen lopetettua oli löydettävä uusi harrastus. Padel osoittautui mielenkiintoiseksi lajiksi, jossa pääsen kehittymään ja haastamaan itseäni.
Henk.koht. sponsori: P.Konnu Oy

Henna-Mari Pelvo
Syntymävuosi: 1986
Pelipuoli: Molemmat käy
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: vibora
Oma sana lyhyesti: Pallopeleistä saatava flow ja padelin parista löydetyt uudet (ja vanhat) pelikaverit tuovat runsaasti iloa ja sisältöä miun elämään. Aiempikin urheilutausta liittyy vahvasti palloiluun: lentopalloa pelasin koko junnuajan ja tennisharrastuksen löysin aikuisiällä. 
Henk.koht. sponsori: Oskunautti 

Henna Konnu (kuva ja esittely tulossa)
Pelipuoli: B
Kätisyys: Oikea
Lempilyönti: 
Oma sana lyhyesti: 

Katja Turtiainen
Syntymävuosi: 1976
Pelipuoli: A
Kätisyys: mehän puoleinen käsi (vasen) 
Lempilyönti: ohituslyönti 😉
Oma sana: olen elämäntapapalloilija ja kaikenlainen palloilu on miusta hyvä tapa haastaa itsensä. Parasta padelissa on onnistua pelikaverin kanssa yhdessä pelaamisessa.