Naisten joukkue

Sara Jakonen: 1987 (Kapteeni)
Pelipuoli: B
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: bajada
Oma sana lyhyesti: Olen entinen tulevaisuuden lupaus lentopallossa, nykyinen keskinkertaisuus padelissa ja golfissa. Padelissa ja elämässä parasta on uuden oppiminen (ja se kun vastustaja lyö hyvästä tarjoilusta pallon täysiä takaseinään). Päivisin autan lukiolaisia pohtimaan jatko-opintoja, vaikka en itse tiedä mitä tekisin isona. Ehkä alan padelammattilaiseksi joten sponsoreita otetaan vastaan. 

Henk.koht sponsori: Insinööritoimisto Marttila

Miina Kauppinen
Syntymävuosi: 1993
Pelipuoli: B
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: volley
Oma sana lyhyesti: Kesällä 2020 padeliin hurahtanut. Harrastustaustaa löytyy nuoruusvuosilta hiihdosta ja jalkapallosta, nykyisin kaikenlainen liikkuminen on lähellä sydäntä.
Henk.koht sponsori: Savonlinnan rakennus- ja peltityö Oy

Salla Pulkkinen: 1985
Pelipuoli: A
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: …tiikeri 🐯
Oma sana lyhyesti: Pallopelit ja joukkuepelaaminen on aina olleet lähellä sydäntä. Tällä hetkellä padel on se joka sytyttää ja tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä. Lentopallon liberotausta voi vaikuttaa siihen, että tarviisin padelkentälläkin polvisuojia, mutta pidetään pitkät housut jalassa niin pysyy mustelmat piilossa.
Henk.koht sponsori: Leipomo Laurikainen

Minna Huovinen: 1979
Pelipuoli: mieluiten B
Kätisyys: Oikea
Lempilyönti: kaikki Sweet spot -osumat
Oma sana lyhyesti: Vamos!
Henk.koht sponsori: TT-Ilmastointi

Inka Tiainen
Syntymävuosi: 1993
Pelipuoli: A
Kätisyys: vasen
Lempilyönti: volley
Oma sana lyhyesti: Padelia tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa 2020 kesällä ja laji vei samantien mennessään. Pallopeleistä en koskaan suuremmin välittänyt, lajeina ollut telinevoimistelu, ratsastus ja kuntosali. Padel kuitenkin hauska laji missä voi koko ajan kehittyä lisää ja pelikaverit huippuja, joten tästä sai hyvän harrastuksen.
Henk.koht sponsori: Laamavuori Infra Oy

Sanni Montonen: 1989 (kuva tulossa)
Pelipuoli: A
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: bandeja
Oma sana lyhyesti: Padel on ensimmäinen laji joka sopii tällaiselle käsivammaiselle ja sillon siitä otetaan kaikki ilo irti. Kova kilpailuvietti vetää kentälle ja kehitystä hakemaan jatkuvasti.

Henk.koht sponsori: Yritysterapia Oy

Jonna Konnu (kuva ja esittely tulossa)
Pelipuoli: 
Kätisyys: 
Lempilyönti: 
Oma sana lyhyesti: 

Henna-Mari Pelvo: 1986 (Äitiyslomalla kentältä vielä hetken)
Pelipuoli: Molemmat käy
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: vibora
Oma sana lyhyesti: Pallopeleistä saatava flow ja padelin parista löydetyt uudet (ja vanhat) pelikaverit tuovat runsaasti iloa ja sisältöä miun elämään. Aiempikin urheilutausta liittyy vahvasti palloiluun: lentopalloa pelasin koko junnuajan ja tennisharrastuksen löysin aikuisiällä. Padelista tulee tämän kauden alkuun taukoa, koska pikkupadelistin odotetaan syntyvän kevään korvilla.
Henk.koht. sponsori: Oskunautti 

Henna Konnu (kuva ja esittely tulossa)
Pelipuoli: 
Kätisyys: 
Lempilyönti: 
Oma sana lyhyesti: 

Teresa Vallejo Medina: 1986
Pelipuoli: A
Kätisyys: oikea
Lempilyönti: bandeja
Oma sana lyhyesti: Jos padelia opittaisiin näkemällä, niin olisin jo vähintään WPT:n previalla pelaamassa. Siirtyminen huoltojoukoista kentällä on tapahtunut viimeisen vuoden aikana ja laji on vienyt mennessään. Taustalla on squashin Seinäjoen mestaruus vuodelta 1996, jonka jälkeen oli hyvä lopettaa uransa huipulla. Siviilissä autan muita ihmisiä kuntoutumaan, saavuttamaan tavoitteitaan ja kehittämään fysiikkaansa. Padelissa pelotan vastustajia espanjankielisellä nimellä ja vahinkostoppareilla.
Henk.koht sponsori: Palo Golf

Naisten joukkueen menossa mukana: